Preklopna stikala - jasna izbira za enkratno uporabo

  26. 02. 2019

Včasih je večja res boljša. Ko izberete pravo stikalo za opravilo, imajo stikala za rocker vsekakor velikost na svoji strani.

Preklopna stikala imajo običajno večji odtis - kar je lahko problem, ko je prostor tesen. Toda njihova velikost omogoča enostavno prilagajanje - ikone lahko jasno pokažejo svojo funkcijo, osvetlitev ozadja pa lahko hitro prikaže, ali so vklopljene ali izklopljene.

Druga možnost - manjše preklopno stikalo - predstavlja manj možnosti za osvetlitev ozadja, ni prostora za nalepke na samem stikalu in bolj natančno pozornost pri preklopu.

Preklopna stikala so lahko vidna, težko jih je udariti po nesreči in jih je enostavno upravljati.

Odličen primer je Marquardtovo 1656 enojno stikališče. Za montažo je potreben izrez 28,0 x 13,0 mm, v primerjavi z 12 mm v vsakem primeru za enojno stikalno stikalo, je veliko večji.

Toda s tiskano površino in možnostmi za osvetlitev, je to močno stikalo, ki ga je mogoče enostavno videti in prilagoditi. Fotografija, ki ni v merilu, prikazuje razliko v prostoru za besede ali ikone med rockerjem in standardnim preklopom.

Preklapljači na ročajih delujejo kot otroški klinci v otroškem igrišču - zibanje naprej in nazaj po vrtilni točki. Pritisnite eno stran, da jo pritisnete, druga stran stikala pa je dvignjena. Večina rockerjev je zasnovanih za nizko napetostne kroge, zato so idealni za avtomobilske kontrole.

Za krmiljenje meglenk, električnih ključavnic za zaklepanje vrat, odmrzovalnikov zadnjega stekla in opozorilnih lučk, so običajno izbirna stikala. Zaradi njihove velikosti jih je enostavno upravljati, hkrati pa paziti na cesto.

Pravzaprav je mogoče prestaviti stikala na skoraj vseh avtomobilih, ki prihajajo iz proizvodne linije.

Desetletja izkušenj v avtomobilski industriji Marquardt daje prednost dobaviteljem proizvajalcev vozil po vsem svetu - od sektorja luksuznih potnikov do ponudnikov vojaških vozil.
Marquardt ima veliko izkušenj pri izdelavi avtomobilskih sestavnih delov - razvoj pozicionirnih elementov za električne konvertibilne strehe, zapore pokrovov in sedeže.

Podjetje ne verjame v mirovanje. Po prehodu na indijski trg leta 2008, ko je dobavil stikala za proizvajalce gospodarskih vozil, se je začel povezovati s proizvajalci osebnih vozil v nekaj letih, s čimer je pred nekaj leti ustanovil objekt v Mumbaju.

Kot inovativno podjetje še naprej vlagajo v prihodnost prometa - razvoj e-koles in sistemov za upravljanje baterij za nov trg električnih vozil. Marquardt se drži na čelu krivine, ko gre za ohranjanje gibanja sveta.

Za vrsto Marquardt preklopnih stikal obiščite našo spletno stran http://nexuscomponents.co.uk/Search/?q=marquardt+rocker


Foto: Pietro De Grandi na filmu Unsplash